Painting The Past verf

 

 

 

 

Painting the past verf, zowel muurverf, Matt, eggshell, kleurkaarten, sealers en waxen vind u bij Styll.

Wij zijn een officiële Painting the Past dealer en hebben dan ook alle kleuren en/of stalen in huis. Het gaat hier om de verf die herinneringen oproept aan klassieke , maar vooral warme interieurs. De verf zorgt verrassende effecten zorgt in moderne en strakke woningen. De authentieke verf bevat emulsies met veel krijt, dat maakt ze veel matter dan de gebruikelijke verven. Ze komen zachter over en zullen niet gauw vervelen. De verf kleurt mee met de omgeving, waardoor de kleur meestal mooi uitvalt.

 
Houtverf bekijken

 

 

Muurverf bekijken

 

 

Kleurkaarten bekijken

 

 

 

De verf is makkelijk aan te brengen, afwasbaar en overschilderbaar. Painting The Past heeft handgeschilderde kleurenstaalkaarten op A4 formaat. Ook zijn er minipotjeskrijtverf te koop. Zo weet u precies hoe de verf opdroogt.

Een kleur doet wonderen.

Wit: Een kleur van onschuld, puurheid en een neutrale kleur. Het straalt kalmte en rust uit en is erg makkelijk te combineren met veel andere kleuren

Bruin: Een aardse tint die associaties heeft met natuur en de aarde. Het staat voor geborgenheid, een authentiek kleur die ook een stoer effect kan geven. Een robuuste kleur en vaak geliefd bij mannen.

Styll by M is dealer van Painting The Past krijtverven. Een begrip. Painting The Past bevat meer krijt dan de gebruikelijke krijtverven, waardoor een matte, zachte en rustieke uitstraling ontstaat. De verf is nat afwasbaar.

Er zijn klanten die elk seizoen een nieuwe kleur kiezen, andere zijn trouw aan een basiskleur. Kom kijken, laat je adviseren.

Wij verkopen ook de proefpotjes van Painting The Past en we beschikken over A4-kleurenkaarten.

Painting The Past maakt de toekomst nog iets mooier!

Painting the Past kleurkaarten

 

Alle Kleurkaarten

 

Painting the Past prijzen

Hieronder staan de Painting the Past prijzen die Styll hanteert.

Painting the Past artikel Prijs
Muurverf € 74,00
Houtverf € 41,00
Was wax paste € 17,95
Sealer € 40,00
Kleurkaart Vanaf € 2,25

Over Painting the Past

Vroeger was alles beter. Dat is natuurlijk niet zo. Maar wel anders. En misschien wel sfeervoller. Kijk maar naar Painting The Past, de verf die herinneringen oproept aan klassieke interieurs van Engelse landhuizen en kastelen. Om misverstanden te voorkomen: Painting the Past is ook helemaal op z’n plaats in moderne en strakke woningen. De authentieke verf bevat emulsies met veel krijt. Dat maakt ze veel matter dan de gebruikelijke verven. Anders gezegd: Painting the past komt zachter over. En het eindresultaat? Daarvan beleeft de gebruiker jarenlang plezier! Waar laat u de tijdmachine van Painting the Past stoppen?

Gaat u voor de muurverf? Of valt u voor de matte houtverf van Painting the Past? Misschien bent meer een type voor Wax. Of voor de houtverf eggshell (zijdeglans). En wat te denken van Rustica muurverf? Waar de Painting the Past tijdmachine ook stopt: u bent altijd verzekerd van verrassende blikken.

Styll deelt met u de passie voor Painting the Past! We kunnen ons voorstellen dat u liever vandaag dan morgen aan de slag gaat met Painting the Past. Voordat u de kwast aan het werk zet is het goed om te weten dat de verf makkelijk is aan te brengen, eenvoudig afwasbaar is en ook nog eens makkelijk overschilderbaar is.

Painting the Past: dat zijn verven uit andere tijden, maar nu verkrijgbaar bij Styll!