Assortiment

Styll- waar Interieur Elegantie en Persoonlijkheid elkaar ontmoeten.
De Styll by M collectie bestaat uit zorgvuldig geselecteerde meubelstukken, woondecoratie, raambekleding, verf en verlichting, die jouw ruimte weer tot leven brengen. Wij streven ernaar om tijdloze basis elegantie te combineren met moderne trends zodat jouw interieur altijd in stijl is. Of je nu een volledige make-over van je huis wil of gewoon op zoek bent naar dat ene perfecte accentstuk, Styll heeft alles wat je nodig hebt. Wij geloven dat schoonheid in de details zit en we zijn er trots op om die details naar jouw interieur te brengen, samen met jou. Stap binnen in de wereld van Styll, waar interieurdesign een verfijnde kunst wordt en elke ruimte een eigen verhaal verteld. Onze missie is een blijvende indruk je maken op jouw interieur. Dat doen we met een unieke benadering van Styll en persoonlijkheid

Op onze website vind u een sfeerimpressie van onze winkel en in onze webshop koopt u rechtstreeks verf van Painting The Past. Nieuw in onze webshop zijn Eetkamerstoelen welke te bestellen zijn via internet of mail.

Kom langs in onze showroom, de koffie of thee staan uiteraard klaar. Laat je inspireren door Styll en laten we samen een interieur creëren dat niet alleen mooi is, maar jouw unieke verhaal verteld.

Styll by m Interieuradvies en Styling, Langestraat 49b, Delden